

## MUSIC AND LIFESTYLE EXPO



## DAY 1 | 10 NOVEMBER 2023 | MUSIC & LIFESTYLE EXPO PROGRAMME

## **FACILITATOR: BRENDA SISANE**

TIME	FORMAT / TOPIC	DURATION	
09:00 - 09: 45	<b>DFFICIAL OPENING CECEMONY</b> Showcasing MLE Background and Purpose: Theme ~ Music Industry in the 21st Century Opening Ceremony Multimedia Presentation	45 Minutes	
10:00 - 11:00	Masterclass: A career in entertainment is a marathon, not a sprint – here's why!	60 Minutes	
11:15 – 12:00	Panel Discussion: Generative AI and Copyright law	45 Minutes	
12:15 - 13: 00	Presentation: Funding in the Digital Era	45 Minutes	
LUNCH TIME – WITH ACTIVATIONS			
13:00 – 14:00	Lunch Time Masterclass J'Something	1 Hour	
AFTERNOON ACTIVITIES – 10 NOVEMBER 2023			
15:00 - 18:00	Showcase Time: Exhibitors & Sponsors Happy Hour Surprise Artists Appearances	3 Hours	
SUNDOWNER LIVE PERFORMANCE – 10 NOVEMBER 2023			
18:00 - 18:15	MC/Host Opening: Somizi Mhlongo:	15 Minutes	
19:15 – 20:00	Opening: Ami Faku	45 Minutes	
20:30 - 21:30	Main: Zonke Dikana	45 Minutes	

DAY 2   1 NOVEMBER 2023   MUSIC & LIFESTYLE EXPO PROGRAMME			
FACILITATOR: BRENDA SISANE			
TIME	FORMAT / TOPIC	DURATION	
10:00 - 10:45	LIFESTULE CONVERSATION: Responsible Lifestyle Mother and Daughter led Business Case	45 Minutes	
11:15 – 12:00	In Conversation with the Chees : In Conversation with the Chefs : Contemporary African Cuisine	45 Minutes	
LUNCH TIME - WITH ACTIVATIONS			
12:30 - 13:30	Lunch Time Masterclass J'Something	1 Hour	
13:45 - 14:30	LIVE DEMO A twist of Africa (Live Culinary Demo)	45 Minutes	
AFTERNOON ACTIVITIES – 11 NOVEMBER 2023			
14:30 – 15:15	Music and Lifestyle Expo Activation Hour	45 Minutes	
15:15 – 17:00	Exhibition & Sponsors Showcase Time: Exhibitors, Sponsors and Partners Happy Hour	2 Hours	
SUNDOWNER LIVE PERFORMANCE – 11 NOVEMBER 2023			
18:00 - 18:15	MC/Host Opening: Somizi Mhlongo:	15 Minutes	
19:15 – 20:00	Opening: Mi Casa	45 Minutes	
20:30 - 21:30	חוב: Shekhinah	45 Minutes	
22:00 - 00:00	Closing DJ Choice	45 Minutes	